Beleef Curaçao

Tips & Links

Enkele handige tips en links voor jouw vakantie naar Curaçao. De links openen in een nieuw venster.

logo_curacao.png

Vul voor vertrek naar Curaçao online de Embarkation Card in.

Dit is het verplichte formulier voor de Immigratiedienst. Vanaf 1 oktober 2019 kan dit formulier alleen nog online ingevuld worden.

DushiVIPcard-logo.jpg

Bestel dé kortingskaart van Curaçao met 10% KORTING!

KORTINGSCODE: beleef

Met de kortingskaart van DushiVIPcard profiteer je direct van 10, 15 of 20% korting bij de aangesloten activiteiten en restaurants. 

Zet voor vertrek je pinpas op Wereld

Zet de roaming op je mobiel uit zodat je achteraf niet wordt verrast door een torenhoge rekening voor dataverbruik (ook al internet je zelf niet, de apps op je mobiel blijven op de achtergrond data verbruiken)

Neem op Curaçao je Nederlandse mobiel niet aan voor telefoongesprekken, jij betaalt namelijk voor de buitenlandse gesprekskosten! Word gebeld en bel zelf alleen met WhatsApp

Boek je vlucht naar Curaçao! 

1 - KLM-Royal-Dutch-Airlines-Logo.png
TUI AFFILIATE BANNER.jpg

Vlucht vertraagd, geannuleerd of heb je een aansluitende vlucht gemist? Bekijk gratis of je recht hebt op een vergoeding tot wel € 600 per persoon.

Download de offline navigatieapp maps.me en de kaart van Curaçao.

Je navigeert zonder dataverbruik!

Woon je op Curaçao of verblijf* je tijdelijk?

 

Wij bieden een complete Nederlandse TV-ervaring met alle Nederlandse zenders: Ned 1, Ned 2, Ned 3, RTL, Net5, SBS, etc. en alle Nederlandse sportzenders, Amerikaanse zenders als Discovery, Animal Planet etc. en alle Curaçaose lokale zenders.

Alle zenders in de originele taal met Nederlandse ondertiteling.

En dat alles met gratis installatie en tegen een zeer voordelig tarief! Wil je vrijblijvende informatie? Neem dan contact met ons op en vermeld je mobiele nummer.

* TV box kan na overleg geprogrammeerd worden voor Nederland

Foto voor website.jpg

                                 Nuttige Tip of Link? Mail ons!

Beleef Curaçao is geen reisbureau en heeft of biedt geen eigen activiteiten aan. Hoewel Beleef Curaçao informatie over activiteiten op de website plaatst betekent dit niet dat Beleef Curaçao dergelijke activiteiten sponsort of goedkeurt of dat er een band tussen Beleef Curaçao en de activiteitenbedrijven bestaat. U stemt ermee in dat Beleef Curaçao niet verantwoordelijk is voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie van de aanbieders.

© Webdesign Mios MediaProudly created with Wix.com

facebook-logo-png-38357.png