Beleef Curaçao

Beleef Curaçao is in de maak! 

Als je door de straten van Punda loopt kan het niet anders of je ziet de prachtige muurschilderingen van Garrick Marchena. Elke lege muur is voor Garrick een uitdaging. De muurschildering ‘Marie Pampoen Angel’ is een eerbetoon aan de buurt Marie Pampoen waar hij als kind opgroeide en waar hij nu ook woont. Beleef Curaçao zocht Garrick Marchena op en sprak met hem in een mengeling van Nederlands en Engels, resultaat van zijn roots met Aruba, Bonaire en Curaçao.

Beleef Curaçao in je mailbox?

Blijf op de hoogte van alle 'highlights' en 'places to be' op Curaçao en ontvang het magazine Beleef Curaçao (10 - 12 edities) een jaar lang in je mailbox.

JOIN US

Beleef Curaçao is geen reisbureau en heeft of biedt geen eigen activiteiten aan. Hoewel Beleef Curaçao informatie over activiteiten op de website plaatst betekent dit niet dat Beleef Curaçao dergelijke activiteiten sponsort of goedkeurt of dat er een band tussen Beleef Curaçao en de activiteitenbedrijven bestaat. U stemt ermee in dat Beleef Curaçao niet verantwoordelijk is voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie van de aanbieders.

© Webdesign Mios MediaProudly created with Wix.com

facebook-logo-png-38357.png